Geef kleur aan herinnering en passie

Kleur voor kind en afscheid
De afgelopen twee jaar heb ik mij verdiept in het geven van kleur aan kinderuitvaart
en aan kinderen die te maken hebben met afscheid;

opstelling-yarden-steenbrugge-met-effen-achtergrondEen boom met vogels en vlinders. Een prachtig uitgangspunt voor kleur bij kinderuitvaarten. De boom wordt een uniek ontwerp dat aansluit bij de opdrachtgever. De kleuren van de blaadjes, vogels en vlinders passen bij de sfeer van het uitvaartcentrum. Eenvoud en waardevol, de kern van mijn ontwerpen voor kinderuitvaart. (Kijk voor de mogelijkheden op www.kunstvanherinnering.nl)

Sandra-Vrugteveen-met-logo→ Oma A. was vanaf het begin een groot fan van mijn werk, altijd lovend en enthousiast. Daarom wilde ik haar kleinkinderen graag helpen toen zij afscheid moesten nemen van oma. Ik ontwierp een knutselplaat waarmee een vlinder kan worden gemaakt. Na het inkleuren en uitknippen kan de vlinder op een stokje worden vastgemaakt. De vlinder kan dan bij het graf of in bloemstukken worden geplaatst.
Na de herinneringsdienst verzamelde iedereen zich op de begraafplaats. De kinderen hadden de vlinders in de hand. Ze hielden ze hoog in de lucht, renden ermee rond of lieten de vlinders fladderen. Een prachtig gezicht. Bij het graf mochten de kinderen hun eigen vlinder een mooi plekje geven. Ik ben blij en dankbaar dat hiermee een mogelijkheid is ontstaan waarmee kinderen op hun eigen manier een bijdrage kunnen leveren aan afscheid. (De knutselplaat is gratis aan te vragen via kunstvanherinnering.nl)

→ Met deMoppies.com wil ik graag kleur geven aan kinderen die te maken hebben met afscheid.overzicht-producten-vlinder-missie
Door middel van praktische handvatten
kun je kinderen een steuntje in de rug geven tijdens deze moeilijke tijd.

Kleur geven aan persoonlijke verhalen
Kunst van herinnering is ontstaan om schilderijen te maken waarmee kleur wordt gegeven aan persoonlijke verhalen. Dit is op de achtergrond geraakt door de grafische ontwerpen die ik de afgelopen tijd heb gemaakt. Schilderen is belangrijk voor mij. Ik kan daar mijn inspiratie in kwijt en haal er veel energie uit. Daarom ben ik aan het verkennen hoe ik schilderen en ontwerpen kan combineren binnen Kunst van herinnering. Zingeving en het inspireren van mensen vind ik belangrijk. Ook wil ik graag kleur geven aan persoonlijke verhalen in mooie en moeilijke tijden.

Kapstokkapstok-2017
De uitgangspunten voor nu zijn
herinnering, kleur en passie.
Het aankleden van de ruimte en het bieden van praktische handvatten worden mijn kapstokken.
Ik neem je graag mee tijdens mijn zoektocht binnen Kunst van herinnering om kleur te geven aan bijzondere verhalen
in mooie en moeilijke tijden.

Miranda Smit-van Keulen
Volg mij op Facebook.
Of neem contact op via info@kunstvanherinnering.nl