KIND EN AFSCHEID

Wanneer kinderen een steuntje extra nodig hebben geven de Moppies kleur en troost.

SOMS MOET JE EVEN HUILEN

Met een klein gebaar een beetje kleur en troost voor kinderen bij verdriet. Als uitvaartverzorger of in de palliatieve zorg wil je graag iets extra’s doen voor kinderen bij afscheid en verdriet. Een Moppie-Pakjes zakdoeken is een pakje van 10 papieren zakdoekjes met de afbeelding van vlinder Missie of
olifant Molle.
Bij het pakje hoort een kaartje met aan één kant de afbeelding van Missie of Molle. Op de andere kant van het kaartje staat de tekst die hoort bij de betreffende Moppie. Samen verpakt in een organza zakje.

Moppie Molle en Missie willen kinderen graag troosten. De tekst op het kaartje bij het pakje zakdoeken geeft aan op welke manier.

Vlinder Missie wil graag herinneringen bewaren over iemand die gemist wordt of fantaseren over een fijne plek om even aan iets anders te kunnen denken.
Olifant Molle luistert met liefde naar verhalen, geheimpjes mag je in zijn oor fluisteren.

Pakje zakdoeken de Moppies

Knuffelkussen

Dit zijn de Moppie-Kussens met Karakter.
Elk Kussen heeft zijn eigen Karakter. Kinderen leren het karakter kennen door middel van het bijbehorende verhaal in de Moppie-Map.
In deze ondersteunende map bevinden zich ook knutselplaten, kleurplaten, praktische handvatten en tips.
Met dit totaalconcept bied je kinderen de ruimte om op een vertrouwde manier om te leren gaan met emoties. Ieder kind voelt zich gezien, gehoord en begrepen met een Moppie-Maatje, ook bij moeilijke momenten. De Moppie-Kussens met Karakter zijn per stuk te bestellen. 

BESTELLEN DOE JE VIA DEMOPPIES.COM.

Kinderen in het hospice

Het Moppie-Zitje bevat vier Moppie-Stoeltjes met opbergmogelijkheid onder de zitting . Op elk stoeltje past een Moppie-Kussen. Door de kleurrijke stoeltjes en kussens weten kinderen meteen waar voor hen een plekje is gecreëerd. Speelgoed, knuffelkussens en praktische handvatten liggen hier voor hen klaar. Op een eenvoudige manier kan op deze manier aandacht gegeven worden aan de gevoelens en verhalen van kinderen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Geef je gegevens door via info@kunstvanherinnering.nl en er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.

LEES HIER OVER HET MOPPIE-TROOSTCONCEPT VOOR KINDEREN IN HET HOSPICE

Menu